Ga naar inhoud
  • Home
  • Menu
    • Suggestiemenu
    • Marktmenu
    • Lunch
    • Kaart
  • Kerstmenu
  • Traiteur
  • Over Ons
  • Fotogalerij
  • Contact

Kaart

KaartAdmin2024-10-07T15:09:16+00:00

VOORGERECHTEN

Gerookte eendenborst 24,00

Oosterse kruidensalade – sinaasappel – granaatappel – verse kaas

Tartaar van wilde zeebaars 25,00

haringkaviaar – pompoenpitten – crème d’Isigny – olie van prei

Gerookte paling – ganzenlever 26,00

structuren van biet – kweepeer – brioche – zoetzure wortel

Tongschar 26,00

kaviaar – schorseneer – jus van yuzu – olie van basilicum

Gebakken ganzenlever 27,00

framboos – appel – jus van witte porto

Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 28,00

hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika

VISGERECHTEN

Filets van schartong 37,00

handgerolde couscous – seizoensgroentjes – jus van kreeft

Gebakken noordzeetong 43,00

fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes

Filet van zeebaars 44,00

kaviaar – lamsoortjes – seizoensgroentjes – Champagnesaus

Vleesgerechten

Gevulde hoevekip 35,00

chorizo – seizoensgroentjes – handgerolde couscous – sausje fine champagne

Patrijs 42,00

kroketje van witlof – champagnezuurkool – pastinaak – jus van jeneverbes

Filet pur “Simmertal” 43,00

gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er speelt in ons restaurant en een kijkje achter de schermen krijgen in onze keuken? Volg ons dan zeker op social media!

©2025 • MAF Media

Page load link
Ga naar de bovenkant