VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst 24,00
Oosterse kruidensalade – sinaasappel – granaatappel – verse kaas
Tartaar van wilde zeebaars 25,00
haringkaviaar – pompoenpitten – crème d’Isigny – olie van prei
Gerookte paling – ganzenlever 26,00
structuren van biet – kweepeer – brioche – zoetzure wortel
Tongschar 26,00
kaviaar – schorseneer – jus van yuzu – olie van basilicum
Gebakken ganzenlever 27,00
framboos – appel – jus van witte porto
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 28,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Filets van schartong 37,00
handgerolde couscous – seizoensgroentjes – jus van kreeft
Gebakken noordzeetong 43,00
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Filet van zeebaars 44,00
kaviaar – lamsoortjes – seizoensgroentjes – Champagnesaus
Vleesgerechten
Gevulde hoevekip 35,00
chorizo – seizoensgroentjes – handgerolde couscous – sausje fine champagne
Patrijs 42,00
kroketje van witlof – champagnezuurkool – pastinaak – jus van jeneverbes
Filet pur “Simmertal” 43,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn