van 4 oktober tot en met 7 november
SUGGESTIEMENU
Hapjes
****
Gerookte paling – ganzenlever
structuren van biet – kweepeer – brioche – zoetzure wortel
****
Tongschar (**)
kaviaar – schorseneer – jus van yuzu– olie van basilicum
****
Tussendoortje volgens marktaanbod
****
Patrijs
kroketje van witlof – Champagnezuurkool – pastinaak – jus van jeneverbes
****
Structuren van citrus
pure chocolade – crumble van yoghurt – gel van framboos
Verkort menu zonder (**) zonder wijn 60€ (aangepaste wijnen + 20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen + 25€)
van 8 november tot en met 5 december
SUGGESTIEMENU
Hapjes
****
Sint Jacobsvruchten
pompelmoes – spitskool – rammenas – mosterdkrokant – crème d’Isigny
****
Open ravioli (**)
tempura van langoustines – boschampignons – jus van truffel
****
Tussendoortje volgens marktaanbod
****
Filet van hert
hokaido – herfstgroentjes – kroketjes van fazant – jus van merlot en bramen
****
Citroentaartje
gecarrameliseerde appel – méringue – sorbet van bosvruchten
Verkort menu zonder (**) zonder wijn 60€ (aangepaste wijnen + 20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen + 25€)